Затвори

Годишен бизнес хороскоп: Овен, Телец, Близнаци

Снимка: Shutterstock

2018 година не присъства в живота ви с положения, които да са толкова доминиращи, че могат да предопределят вашия път. Тя, Годината на Венера, ви оставя свободата да действате. Дори прави нещо повече – иска да види, че имате сили да проявите или да защитите правото си на свободна воля.

В общ план, на всички представители на знаците от Овен до Дева ще им се наложи през лятото на 2018 година да защитават придобитото, да съхравяват свободния си ресурс.

Когато става дума за пари/или за парите ни, трябва да сте предварително готови с план в какво ще ги вложите, ако си ги подсигурите. Тъй като звездните обстоятелства не ви позволяват да вземате решения с лекота, изчакайте до септември, за да видите ясно хоризонта.

Овен -  Леко смутени пристъпвате прага на 2018 година. Ако сами не си върнете самочувствието, няма кой да го стори. Нито една от бавно придвижващите се планети, по които се ориентират важните събития, не докосва територията ви. След седем години транзитиране, Уран я напуска през май. Приемете го като шанс. Да, предоставя ви се възможност да направите нещата, които винаги сте искали, защото никой няма да ви пречи, а и няма да ви следи.

Телец – Сигурно ще ви е трудно на моменти през 2018 година. Причината е във факта, че ще трябва да правите избор, да вземате решения. Когато това се случи, вие ще можете да разчитате на подкрепата на Нептун и Плутон. Те ви дават сили за извява в общественото пространство и развиват интуицията ни, която трябва да се самосъхраним, за да се ориентираме в чужда среда. През март, май и септември не се възпирайте да предлагате идеи, да прокарвате път в непознатото.

Близнаци – Нямате избор. През 2018 година трябва да сте винаги на бойна нога и да не си позволяте отказ или протакане на решение, действие, постъпка. Нямате право да се отклонявате и от предначертаното през предходните години. Направите ли го, рискувате да се загубите в дебри, които не познавате или за които ли липсва компас. Най-трудните ви месеци ще са март, септември и декември. Отваряйте си очите с кого си свързвате живота. Нептун ще се опита да поотхлаби логиката ви. Размислите ви трябва да са съпроводени с яснота и факти.

Очаквайте утре годишен бизнес хороскоп за представителите на Рак, Лъв и Дева

Даниела Евстатиева, дипломиран астролог

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Йордан Узунов е директор производствена дирекция в СТЕМО. Магистър по компютърни системи и технологии от Техническия университет - Варна. Сертифициран ИT одитор от международната неправителствена организация ISACA - Асоциация за одит и контрол на информационни системи.

Милена Драгийска е главен изпълнителен директор на "Лидл България"

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 16.07.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 16.07.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.67222
0.598007
CNY
10
2.49873
4.00203
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21574
0.451316
RUB
100
2.68208
37.2845
USD
1
1.6688
0.599233