Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2-ри до 8-ми септември

Снимка: Shutterstock

Седмицата е първата след Новолунието в знака на прецизната и подредена Дева. В продължение на две седмици периода ще бъде благоприятен за предприемане на активно действие в посока започване на нов бизнес,нова работа или проект.

Тези,които имат утвърдени позиции в сферата на основната си дейност, периода благоприятства въвеждането на подобрения, оптимизиране и преструктуриране на дейността. Всяко начинание, в което е вложена практичност, аналитичност и логичност с цел подобряване на съществуващо и осигуряване на финансова стабилност ще бъде подкрепено от положителни резултати в бъдеще.

Акцент през седмицата ще бъдат взаимоотношенията, търсенето на компромисни решения относно партньорствата лични или делови, уреждане на финансови въпроси, плащания по кредити и задължения, казуси свързани с наследства, застрахователни дейности, търсене на нови източници на доходи, изясняване на целите за следващи периоди.

Важна тема е здравето, профилактични прегледи или следване на нов режим свързан с начина на живот.

ОВЕН

Новолунието в Дева поставя акцент върху вашите работни ангажименти, дейности, социално положение. Отварят се нови възможности в професионалното ви развитие, които ще повлияят сериозно върху живота ви. Седмицата ви дава шанса да започнете нов работен проект или дейност. Пред вас се появяват допълнителни възможности да въведете промени в социалното си положение, дейност или кариера. При някои обема от работа и задължения е повишен, но с добра организация ще се справите. Активността ви и желанието за действие са силни. Започва един своеобразен период на проверката на времето. Заложете на придобития опит, професионализъм, търпение и практичност, това ще доведе до значителни подобрения във финансовото ви положение, от нови източници на доходи до сериозна подкрепа морална и материална от страна на вашите партньори. Това, което започнете ще премине през сериозни трансформации особено ако е свързано с партньорски отношения.

ТЕЛЕЦ

След напрегнатия месец август за вас започва един силен и успешен период. С каквото се захванете ще успеете, но важно е да бъдете инициативни. Ако сте определили приоритетите си, няма да ви бъде трудно. В продължение на две седмици късмета ще ви подкрепя в максимална степен, разгърнете творческия си потенциал, създавайте, творете, сбъднете мечтите си. Активна седмица за тези от вас, които имат собствен бизнес, за творците, политиците, спортистите. Планетите ви даряват с успех, слава, известност. Подобрения на бизнеса ви, завоюване на нови чуждестранни пазари, нововъведения в сегашната ви дейност, това са част от основните теми, които ще ви вълнуват. Тенденцията, която заложите сега ще има дългосрочно отражение в следващите две години и половина. Изпълнени сте с увереност и сили, вдъхновени сте от желанието за свобода и промяна в живота ви. Постарайте се да получите подкрепата на силни и влиятелни личности и най-вече на вашите постоянни партньори. За други представители на знака започва период на романтични увлечения, забавления, хоби и почивки.

БЛИЗНАЦИ

При тези от вас, при които са настъпили известни промени в живота им, сега навлизате в период на изграждане на стабилна основа. За целта ще се наложи да направите пренастройка в начина си на мислене, поведение и действия, което ще внесе известни колебания или напрежение във вас. Новолунието в Дева изисква да направите вид компромис. За други представители на знака този месец въвежда като основна темата свързана с дома и семейството ви, отношения с родители, премествания или инвестиции, ремонтни дейности или хармонизиране на отношенията с членовете на вашето семейство. При други обстоятелства периода предоставя възможност за един по-дълбок вътрешен анализ, среща с копнежите на душата ви, своеобразна подготовка за преминаване към активно създаване през следващия месец. Каквато и посока да изберете бъдете внимателни, действията ви ще окажат влияние върху един период от две години и половина.

още от Хороскоп