нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20-ти до 26-ти септември

Снимка: Shutterstock

Баланс, компромиси, дипломатичност, поставяне на граници, това е водещата тема, която ще определи хода на събитията през седмицата.

Седмицата ще бъде повлияна от важното астрономическо събитие: Есенно равноденствие и влизането на новия пъстър и цветен сезон-есента. На 22-ри септември  слънцето, което е основен източник на енергия и светлина преминава в знака Везни, знак на хармонията, равновесието, баланса. Съвкупността от планети в знака Везни: Слънцето, Марс и Меркурий ще определят  водещата тема: търсене на компромисни решения в една или друга област, необходимост от постигане на равновесие в противоположни сфери, хармонизиране на взаимоотношения. Точният ден на есенното равноденствие  22-ри септември и дните около него са дни на хармония и равновесие. Тази хармония превръща деня в един от специалните дни в годината. В този ден човек може да се изкачи чрез осъзнатост на едно ново ниво в своето развитие.

Знакът  Везни ни насочва към  кардинални промени в живота ни. Меркурий, който отговаря за менталните процеси, съзнанието, комуникацията, търговията и образованието и е в знака Везни, а от 26-ти септември преминава в ретроградно движение. В тези области ще се наложи да внесем  равновесие, а  съществуващите конфликтите  решавани чрез компромиси.

ОВЕН

Седмица на кардинални преобразования.  С преминаването на слънцето в знака Везни, който е противоположен на знака Овен обстановката и събитията в живота ви рязко ще сменят посоката си. Добрата новина, е че вие в голяма степен можете да насочвате и повлияете на събитията още през тази седмица.  Периодът, който се активира няма бъде един от най-спокойните,  но с правилните действия ще можете да овладявате ситуацията. При вас в най-голяма  степен е изразена необходимостта от постигане на  баланс в партньорските отношения. Силното присъствие на планети в знака Везни и в добавка Меркурий, който ретроградно ще транзитира през същият знак  предоставят достатъчно време да повлияете на тази ключова за вас тема. Постигането на   равновесие зависи от вас.  Всички отговори ги имате, необходимо е да се дисциплинирате, да направите съответни компромиси, да очертаете правилни граници и  да преразгледате действията си до сега. Не отслабвайте своята бдителност, можете да бъдете атакувани от вашите противници. Седмицата е благоприятна за подобряване на финансовото ви състояние. Неочаквани бонуси, инвестиции или пари от наследства могат да му повлияят положително. От есенното равноденствие настъпва период, в който ще получавате резултатите от вашите действия от началото на годината.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица вашата основна дейност, работа се превръща във фокусна тема. Работа, работни процеси, взаимодействие със служители ще ангажират вниманието ви до края на месец септември и почти през целият октомври. Бъдете внимателни в действията си. Конкурентността и конфликтността на работното ви място са повишени, а дните на стационарна позиция на Меркурий 26-27-ми септември не взимайте важни решения свързани с работата ви. В друг аспект това е важна седмица да подредите мислите си, да направите една своеобразна ревизия на изминалия период в посока какво сте постигнали, какво искате и най-вече какво ви харесва. Отделете време и се освободете от стари модели на поведение, които ви пречат да постигате това, което искате. Ако сте готови още през тази седмица ще можете да направите кардинални промени в работата си или в ежедневните дела. В друг случай някои от вас ще се нуждаят от повече време, за да предприемат кардинални преобразования. Успех ще ви донесат разяснителните разговори, нова информация, дипломатично и толератно поведение. Нека благодарността да ви води във вашите решения. Погрижете се за здравето си. Подбирайте средата си на взаимодействие.

БЛИЗНАЦИ

С преминаването на слънцето в знака Везни за вас започва един благоприятен период, в който всеки ще получи заслуженото. За някои от вас изминаващият месец септември беше доста натоварващ и изтощителен, ако това се случва с вас, то  сега можете да внесете баланс в живота си като отделите повече време лично за вас, за вашите любими занимания, деца, любими хора. Отваря се възможност за почивки и забавления. Подредете приоритетите си, насочете фокус към стабилизиране на  финансовото си състояние или неговото подобряване. Все още чрез вашият дар слово можете да повлияте на сложни или конфликтни ситуации чрез водене на дипломатични преговори. Отстоявайте себе си като поставите точни граници.  Креативността ви се повишава, а за творческите личности започва един силен и ефективен период. Силен период за собствениците на бизнес, спортистите, творците. За някои  представители на знака ново запознанство може да премине в романтична любовна история, която ще внесе  положителни промени в живота ви.

още от Хороскоп