Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 февруари до 4 март

109

Снимка: Shutterstock

Очаква ни седмица на противоборство. Не смея да говоря за борба за надмощие между мъжете и жените на професионалната сцена на фона на обсъжданията на истанбулската Конвенция, но съм задължена да спомена, че днес отношенията между мъжа и жената излизат от света на интимното, за да премерят сили, опит, способности на работното място, в бизнеса.

Най-силно разкритата тенденция ще се усети до края на февруари. В началото на март нещата рязко се променят. Който успял, успял. Звездните вибрации сега очакват от нас да си сътрудничим и да работим, спазвайки законите, нормите и обещанията!

Овен – Нямате спокоен ден. Умът ви работи на пълни обороти и пак не смогва. Фантазията ви се е развихрила и бълва на килограм идеи, проекти и варианти/вариации за тяхната реализация. Подложете ситото с принципни изисквания, за да не си губите времето.  

Телец – Нямате търпение да видите резултатите от направеното до тук от началото на годината. Казали сте си, че това е лакмусен период и от него зависи в каква посока да продължите усилията си, да настроите очакванията си. 27 февруари е вашият успешен ден.

Близнаци – Вие трябва да се възползвате от добрите звездни конфигурации, тъй като главно действащо лице в тях е вашият управител, Меркурий: заложете на писмените дела, на кореспонденцията и на обстойните разговори на работното място или между партньори.     

още от Хороскоп
26
Петък
Април