Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 29 октомври

14981

Снимка: Shutterstock

Наближава пълнолуние и това ще направи седмицата  наситена с много емоции и крайни проявления.  То ще настъпи на 24 октомври, в 19.44 часа. В деня на пълнолунието Слънцето преминава в знака Скорпион, а луната - в знака Телец. И двата знака са свързани със сферата на финансите, те активират оста на материалните притежания, на ценностите и дарбите.  В същото време обаче трябва да се има предвид, че в самия момент на настъпването на пълнолунието се образува сложна и напрегната фигура, която може внезапно и неочаквано да активира ситуации от миналото, способни да внесат силни смущения в ежедневието - най-вече  при родените през първа декада представители на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Управителката на знака Телец, планетата Венера е ретроградна и много от събитията, които ще се  случат през тази седмица, ще ви помогнат да ревизирате важни области от живота си. Венера е и планетата, която управлява финансовата страна от живота и партньорствата. Тя ще остане ретроградна до 16-ти ноември. Този факт прави периода неефективен за:

  • Създаване на нови партньорства
  • За сключване на важни договори
  • За регистриране на фирми
  • За крупни финансови инвестиции и сделки
  • За взимане на кредити
  • За покупки на техника, автомобили, скъпи вещи

ОВЕН

Новата седмица започва изключително активно за вас, насочете енергията си към довършване на започнати бизнес проекти и задачи.За да поддържате имиджа си на успешен лидер, предпазвайте се от импулсивни постъпки и прибързани решения. В края на седмицата ще ви се наложи да научите нови факти, които бързо ще ви изведат в челната позиция.

ТЕЛЕЦ

Трудна е за вас тази седмица. Бъдете предпазливи в дните около пълнолунието, което е на 24-ти октомври, когато дълго потискани емоции ще ескалират. Проблемите при вас са както у дома с партньора, така и на работното място. Конфликтите с вашите партньори могат да ви донесат  сериозни финансови загуби. Неочаквана ситуация, може да промени възгледите ви за живота. През почивните дни намерете време за почивка и среща с природата. Възстановете нарушените взаимоотношения с брачния партньор.

БЛИЗНАЦИ

Проектите, които сте започнали в началото на месеца, ще внесат сериозно напрежение у вас и ще опънат нервната ви система. Внимавайте с флирта, среща с приятел може да доведе до буря с вашия партньор. Намерете време  за любимите хора в живота ви и заедно с тях се забавлявайте. Това ще се отрази добре  на вашия неспокоен дух.

още от Хороскоп
24
Петък
Май