нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

"Бизнесът в действие" със специално онлайн издание тази година

Все по-често студентите изпитват трудности да приложат наученото в университета на практика, поради липса на опит и добри възможности. Затова от международна младежка организация AIESEC в България организират събитието “Бизнесът в Действие” за 15-та поредна година. Основната дейност на организацията е развитието на лидерските качества на младите хора. Осъществяват я чрез международен младежки обмен и организиране на събития за развитие. Такова събитие е и “Бизнесът в Действие” . То предоставя шанса на всеки младеж да се докосне до реална корпоративна среда и да намери решение на проблемите, с които големите компании се сблъскват ежедневно.

Тази година събитието ще се проведе онлайн като лекционната част ще се състои на 30 май. Сред основните теми ще бъдат автентичност, социална отговорност и развитие на умения като комуникация, работа в екип и вземане на решения. Отделните лекции ще бъдат водени от опитни специалисти от различни бизнес сфери. През останалите дни на събитието – 29 май и 5 и 6 април участниците ще имат възможността да участват в бизнес казуси, подготвени от 7 от топ компаниите в България. Студентите ще бъдат разделени на екипи и заедно ще разсъждават върху поставените им задачи. Участниците ще получат сертификати, а някои от тях - дори и предложение за стаж в компанията. Данните от минали издания на събитието сочат, че повече от 20% от участниците започват своята кариера именно след включването си в “Бизнесът в Действие”. Затова, не пропускайте възможността за начало на своето професионално развитие.

Събитието е напълно БЕЗПЛАТНО, нужна е само предварителна регистрация, която може да се направи до 26 май на https://bit.ly/BiP2020_online

За повече информация следете Facebook страницата на събитието

 

още от Job Мениджър