Затвори

Лош човек ли стои срещу вас?

лоши хора

Снимка: Shutterstock

В ежедневието се срещаме с много хора. Работим с много хора. Срещаме различни партньори. По принцип приемаме всеки около нас добронамерено и непредубедено. И така трябва да бъде. За съжаление обаче, понякога се натъкваме на много непочтени и лоши хора. Често те притежават редица качества, смесица от самореклама и бистър ум. Независимо, колко мили могат да ни изглеждат от самото начало, истинската им същност в един момент излиза на повърхността.

Важно е да можете да идентифицирате такива хора, защото те често се оказват ненадеждни приятели или партньори и могат да представляват заплаха за вас.

Редакторите на ABC Fact са събрали 12 признака, по които да познаете, че си имате работа с неприятен човек и е по-добре да стоите далеч от него.

1. Те ​​обичат да отричат реалността

Просто казано, такива хора отказват да приемат реалността. Те не възприемат реалността по същия начин като другите, а признаването на истината за тях е неестествено.

2. Те изопачават фактите

Изопачаването на фактите за ситуацията е характерно за тях. Използват този метод на манипулация, за да променят всичко по свой начин, без да се интересуват от щетата, която нанасят на хората около тях.

3. Те крият информация

Такива хора често използват лъжи или укриват информация, за да контролират ситуацията. Това е начинът им да компрометират репутацията на другите хора и използват това в своя полза.

4. Заблуждават другите

Те манипулират другите, изопачават фактите и ви карат да вярвате в обратното на реалността. Ако ситуацията вече е лоша, това само ще влоши още повече нещата.

5. Те не изпитват съжаление за това, което са направили

Лошите хора не изпитват никакво угризение, когато манипулират ситуацията в своя полза. Те са готови да унищожават и прегазват другите по пътя към целта си. Такива хора могат да страдат и от емоционално нестабилно личностно разстройство.

6. Те лъжат

Тези хора лъжат толкова много, че могат да представлява опасност за другите поради тяхната неспособност да кажат истината. Заблуждаващите лъжи за тях са игра, а колкото по-сложни са лъжите, толкова повече удоволствие получават, като мамят останалите.

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Йонуц Фаркаш, регионален мениджър за България, Албания, Македония и Косово на Schneider Electric

Снимка: Юлиян Донов

Теофил Петров е изпълнителен директор на Green Life Development. Част е от екипа от 2007 г., като преди това заема позицията финансов директор. Има дългогодишен опит като старши финансов експерт, финансов мениджър и финансов директор в български холдинги в сферата на производството, търговията и енергетиката.

Снимка: Юлиан Донов

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: Shutterstock

Валутен калкулатор

Валутен курс за 20.02.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 20.02.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.69527
0.589877
CNY
10
2.49819
4.0029
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.2183
0.450796
RUB
100
2.79776
35.7429
USD
1
1.58495
0.630935