нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Творческата агенция Nitram се присъединява към DDB Group

Източник: Официална страница на Nitram във Facebook

Nitram става част от комуникационната група DDB Group, съобщиха от творческата агенция. Въпреки промяната компанията ще запази творческата си независимост и ще разшири портфолиото си от услуги, като предлага медийни, пиар и BTL решения.

Основателят Мартин Димитров ще остане творчески директор. Nitram ще получи достъп и до опита на групата от работата ѝ за клиенти извън България, както и възможността да предлага идеи и решения на партньорите си извън страната.

„Вярвам, че групата на DDB ще ни даде това, от което истински се нуждаем – мащаб. И също така вярвам, че ще имаме възможност още повече да подобрим творческото си представяне“, сподели Димитров.

Разширяването на палитрата от компании е част от стратегическия план на DDB Group да има разнообразие от агенции, които да предлагат специфични решения на клиентите си с висока добавена стойност.

„Вярваме, че в странните времена, в които живеем, творчеството е онзи ключ, който ще даде най-добрите решения за бизнеса. С включването на Nitram към нашето семейство ние увеличаваме възможностите пред нашите клиенти – настоящи и бъдещи – да имат богат избор между различните ни агенции с доказано креативно и стратегическо мислене“, поясни Добринка Стойкова-Парасхаки, съсобственик на DDB Group в България. Тя ще поеме поста на управляващ директор на Nitram.

Тази година DDB Group започна и предлагането на BTL услуги като промоционален маркетинг, събитиен мениджмънт, мърчандайзинг, производство на рекламно и промоционално оборудване и др. чрез създаването на специализираната агенция

още от Маркетинг