нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Лоран Шодер, Hyatt Regency Sofia: Отдадени сме на целта да създаваме незабравими преживявания

Снимка: Юлиян Донов

Лоран Шодер e генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia от март 2019 г. Роден е във Франция, завършил е швейцарския Институт по хотелиерство Glion и има 20-годишен опит в индустрията. Професионалният му път включва ключови позиции в различни подбрандове на Hyatt в САЩ, Испания, Швейцария, Азербайджан, Франция, Чили и Обединеното кралство. Участвал е в откриването на още два хотела от семейството на Hyatt Hotels Corporation, което обединява 21 бранда с повече от 900 хотела в над 65 държави на 6 континента.

- Какви нови тенденции ще донесе Hyatt в хотелиерския бизнес в България?

- Много е вълнуващо най-накрая да видим плодовете на страстта и усилената работа, които инвестирахме в Hyatt Regency Sofia. С внимание към всеки детайл създадохме място, където гостите могат да се фокусират върху задачите си или да общуват и почиват в сигурна среда. Със същия заряд, който е вдъхновил първия хотел Hyatt преди повече от 60 години, нашата цел и днес е да се развиваме и да се предизвикваме във всичко, което правим. Hyatt Regency е в основата на портфолиото на Hyatt и в сърцето на неговата концепция са иновациите във всеки детайл – от архитектурата и интериорния дизайн през начина, по който използваме пространството, до философията ни „тук всичко е възможно“. Отдадени сме на целта да създаваме незабравими преживявания, да обогатяваме всяка визита и да вдъхновяваме нашите гости.

- Бихте ли споделили какво означава „иновация във всеки детайл“?

- Гостите на Hyatt Regency Sofia ще открият безкомпромисно качество в нашите 183 елегантни стаи и апартаменти, 10 многофункционални зали включително високотехнологична бална зала и вдъхновяващото пространство за събития на покрива на хотела. Те са допълнени от стилен ресторант и rooftop бар с невероятна гледка към града. На разположение на гостите са и уелнес център и денонощен фитнес център. Нашият приоритет са здравето и спокойствието на нашите гости, клиенти и колеги. Ръководени от мисията на Hyatt да предоставяме най-добрата грижа, работата ни се основава на най-строги протоколи за безопасност и чистота.

- Предимствата, които ви отличават от конкурентите у нас?

- От една страна, като лидер в хотелиерската индустрия брандът Hyatt ни дава необходимите познания, опит и високи стандарти за работа. От друга, нашият екип от професионалисти е най-голямото ни предимство. Голяма част от тях решиха да се върнат в България от различни локации по цял свят, за да бъдат част от този уникален проект.

Hyatt Regency Sofia отвори врати у нас в началото на септември 2020 г.

Венцислав Савов. Текстът е от бр. 09 на списание "Мениджър"

още от Мениджмънт