Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

EPAM стартира платена джуниър програма

161

Софтуерната компания дава възможност на млади специалисти за кариерно израстване

През месец юни беше дадено началото на джуниър програмата за 2017 г. на EPAM Systems Bulgaria, водеща компания за създаване на висококачествени софтуер продукти. За девет млади български Java и JavaScript специалисти тя ще бъде реален шанс за професионално развитие. Те ще преминат през интензивно обучение, включващо както запознаване с процесите на работа и култура на софтуерно инженерство, така и различни теоретични и практически модули. Основният фокус ще бъде върху: стандарти, тестване, Agile методологията, Angular, React (JavaScript), Spring (Java), Hibernate.

По време на процеса младите специалисти ще са под ръководството на отдадени ментори, които да се погрижат да навлязат гладко в работния процес. Програмата продължава в период от шест месеца, като за това време участниците в джуниър програмата ще имат възможност да покажат уменията си, като се включат в изготвянето на общественополезен проект. Във финалната фаза проектът се реализира и представя.

В края на програмата джуниър колегите се присъединяват към реални прокети и имат възможност да преминат на по-високи нива в компанията след успешно преминаване на оценяване.

Представяме ви две кратки интервюта с участници в програмата от 2016 г. и 2017 г.

още от Общество
20
Четвъртък
Юни