нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

“Новите родители“ стартира свой подкаст

Да си родител е трудна задача. Това е най-продължителният житейски проект, свързан с ежедневни предизвикателства и много въпроси за отглеждането и възпитанието на нашите деца.

Затова, сайтът "Новите родители" от семейството на МИТ ПРЕС ООД стартира подкаст, в който ще търси и разговаря със специалисти по важни за всички майки и татковци теми с експерти в различни области от детското възпитание и развитие.

"Мисията ни с този проект е по още по-достъпен начин да бъдем до вас, когато изпитвате колебания при решаването на различни проблеми. Да популяризираме съвременни практики за отглеждане и възпитание на децата. Да сме полезни на вас, големите, за да бъдете силни, уверени и информирани родители - така и малките ще получат най-доброто, което те заслужават. И заедно да постигнем мечтата на всеки родител – да има щастливо, свободно и развиващо се дете. Дете, което някой ден да се превърне в един от „хвърчащите хора“, казват от екипа на "Новите родители".

Като родители с трепет и тревога следим развитието на детето си от самото му раждане, четем литература, сравняваме ... Как ще реагира на усмивката на мама, кога ще каже първото „агу“, ще седне ли стабилно и кога ще направи първите си уверени крачки.

Една от най-честите тревоги е дали то се развива добре, дали покрива нормите за своята възраст или изостава. Затова и първият гост в новия проект на "Новите родители" е експертът по ранно детско развитие Станислава Чуринскиене, от която ще научим кои са тревожните сигнали в ранното детско развитие и какви специалисти е добре да търсим.

Водещи на поредицата са Веселина Мончева и Десислава Балканска

Слушайте!

 

 

още от Общество