Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Разстреляните в Пампорово са музикант и банкерка

100

Убитите мъж и жена в Пампорово са музикант и банкерка. И двамата са от Пловдив. Автомобилът, в който са открити в района на ски център "Малина", е "Ауди ТТ" с пловдивска регистрация. 

"Установихме в хода на издирвателните действия, съвместно с ОД на МВР- Пловдив, че мъжът е на 48, а жената на 41 години от Пловдив. Живеели са на семейни начела. Телата са в болницата в Смолян за аутопсия", каза директорът на ОДП- Смолян ст.комисар Николай Димов, цитиран от "24 часа". 

Тя има трудовоправни отношения с банка в курорта от два дни. Засега полицията не е открила постоянна трудова заетост при мъжа, но е музикант. Той е бил облечен изцяло в черни дрехи. 

Жената е с три огнестрелни рани - две в гърдите и една в главата, а мъжът с една в главата. Пистолетът, открит в скута на жената, е незаконен. Мъжът е бил на шофьорската седалка.

"Има следи от огнестрелни рани, намерено е оръжието, с което са произведени изстрелите. Предстоят експертизи да потвърдят дали това е оръжието, има гилзи, куршуми също са намерени. Към настоящия момент можем да кажем, че са запазени всички следи, предстои назначаването на други експертизи", каза зам.-окръжният прокурор в Смолян Недко Симов.

"Към настоящия момент се работи по всички възможни версии, оформя се водеща, по първоначалните доказателства, за убийство и самоубийство", каза комисар Димов.

още от Общество
19
Вторник
Февруари