Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Трима се удавиха за ден в Южното Черноморие

Трима души са се удавили в неделя по Южното Черноморие , съобщиха от полицията в Бургас.

44-годишен пловдивчанин се удави в бурното море на плаж "Делфин" до Ахтопол. За случая е съобщено на 30.06.т.г. около 14.10 ч. в Районно управление - Царево. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Царево.

48-годишна бургазлийка се е удавила вчера в местността Иракли. Съобщението за инцидента е получен около 12.15 ч. в Участък – Обзор към Районно управление - Несебър. Жената дошла на неохраняемия плаж заедно със съпруга си, влязла 30-40 метра навътре в морето. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, бургазлийката не успяла да излезе от водата. Тялото й е извадено от плажуващ мъж от Враца.

На 30.06.т.г. около 17.40 ч. в Районно управление - Поморие е получено съобщение за удавен мъж в морето край поморийската местност "Косата". Установено е, че това е 64-годишен софиянец, влязал малко по-рано да се къпе в морето. Тялото му е открито на пясъчната ивица на неохраняем плаж пред почивна станция "Мак" - Габрово.

още от Общество
18
Събота
Януари