Антон Тодоров подаде оставка като депутат

Антон Тодоров подаде оставка като депутат

Антон Тодоров подаде оставка като депутат

Антон Тодоров подаде оставка като народен представител от ПП ГЕРБ, става ясно от писмо на политика до ръководството на ГЕРБ.

„Заради опитите репликата ми да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидер и милионите хора, гласували за мен, моля да приемете оставката ми като народен представител”, се посочва с писмото.

Управляващи политици заплашиха в ефир Виктор Николаев

Оставката идва на фона на бурно недоволство от журналистическата гилдия и обществото заради арогантно поведение на Тодоров и Валери Симеонов срещу водещия на Нова телевизия Виктор Николаев. Един след друг, двамата отправиха в ефир заплашителни намеци към журналистта.

За разлика от Тодоров, който  часове след изявата си по Нова телевизия поднесе извинение към Виктор Николаев на профила си във Фейсбук, вицепремиерът Симеонов втвърди още повече тона и публикува позиция на официалния сайт на Министерски съвет, в която даде 24 часа срок на БНР, БНТ, bTV и Нова да му се извинят заради цитиране, в което думите му били извадени от контекст. Той смята, че е жертва на организирана кампания и обяви, че ще съдии медиите, ако не получи извинение. Срокът изтече и днес вицепремиерът потвърди публично намерението си.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ