Борисов за служебното правителство: Това е предизборен щаб!

Борисов за служебното правителство: Това е предизборен щаб!

Борисов за служебното правителство: Това е предизборен щаб!

"Това не е служебен кабинет, а предизборен щаб - те искат да развалят изборите и по този начин правителството да продължи в условията на диктатура. Такъв коментар направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на включване на живо във фейсбук на среща с млади активисти на партията. Заедно с него, в живата връзка участваха лидерът на ГЕРБ - младежи Георг Георгиев, Делян Добрев и бившият депутат Христо Гаджев.

"Със 165 души не успяха да направят правителство, а всеки си говореше за своята предизборна кампания. ЦИК дава ли си сметка, че с това машинно гласува навсякъде могат да направят проблем? Самият Радев гласува около 3 мин. и 40 сек.", каза още Борисов, като заяви, че единствената работа на миналия парламент са били промените в изборното законодателство, което ще доведе до непочтени избори.

"Друг член от предизборния щаб на Радев каза две неща: теглене на нов държавен дълг няма да се наложи, а до края на юни фискално страната стои добре", заяви още Борисов по повод думите на служебния министър на финансите Асен Василев, който пък междувременно заяви, че още в началото на май вече е имало проблеми със структурата на бюджета.

Според Борисов хората на Румен Радев не могат да докажат, че ще има честни избори. Той призова младежите да надградят направеното от ГЕРБ, а свършеното досега не може да бъде отнето. 

"От вас искам да лъха доброта, идеи, творчество", поръча Борисов на младежите от ГЕРБ.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ