И плеймейтка проговаря за любовната си афера с Тръмп

И плеймейтка проговаря за любовната си афера с Тръмп

И плеймейтка проговаря за любовната си афера с Тръмп

Нов секс скандал се стовари върху главата на Доналд Тръмп – този път с бивша плеймейтка. Историята е от 2006-2007 г., скоро след третия му брак, с Мелания Кнаус.

46-годишната Карън Макдугъл, бивша „Мис плеймейт на 1989“  на сп. „Плейбой“, е имала 9-месечен роман със сегашния президент на САЩ. Тя прекратила връзката от угризения, сочи ръкописът й, с който „Ню Йоркър“ се е сдобил.

Белият дом заяви пред Ен Би Си, че президентът отрича връзката и че става дума за „стара история“.

„Ню Йоркър“ е получил написаната лично от Макдугъл изповед от 8 страници с посредничество на неин познат, предаде Асошиейтед прес. Тя потвърждава, че е автор на текста, но не иска да говори публично за Тръмп, защото е подписала споразумение за поверителност. Макдугъл разказва, че Тръмп ѝ показал спалнята на съпругата си в "Тръмп тауър" и я водел в частното си бунгало в хотел "Бевърли хилс".

През ноември 2016 г., няколко часа преди президентските избори, „Уолстрийт джърнъл“ разкри, че пресгрупата American Media Inc (AMI), издател и на жълтия „Нешънъл Инкуайърър“ е купила за 150 000 долара правата върху историята на Карън. Според „Ню Йоркър“ шефът на пресгрупата Дейвид Пъкър, приятел на Тръмп, е платил с намерението да не публикува историята в таблоида.

"Пъкър наистина го смята за приятел. Никога не публикувахме и дума за Тръмп без разрешението на Пъкър", разказва пред „Ню Йоркър“ Джери Джордж, бивш служител в издателската група.

Статията с новите разкрития е написана от сина на Миа Фароу и Уди Алън – Ронан Фароу, автор на една от двете статии, от които започна скандалът „Уайнстийн“.

В началото на януари „Уолстрийт джърнъл“ обяви, че Тръмп е имал любовна афера с порноактрисата Стефани Клифърд, известна с името Сторми Даниълс. Адвокатът на Тръмп Майскъл Коен потвърди, че има писмено споразумение с порно звездата да си мълчи и това му е струвало 130 000 долара през октомври 2016 (в навечерието на изборите).

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ