нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Българска PR агенция е сред финалистите в международния конкурс PRWeek

Българската PR агенция М3 Communications Group, Inc. бе обявена за една от най-добрите в Европа. Компанията е един от двамата финалисти в категорията „Най-добра агенция в Европа“ в престижния международен конкурс PRWeek Global Awards 2020.

М3 Communications Group, Inc. е с още едно впечатляващо постижение на конкурса – нейният главен изпълнителен директор Максим Бехар е финалист в категорията „Най-добър професионалист в Европа“. Oсвен PR експерт с дългогoдишен опит и бивш президент на най-влиятелната PR организация в света, ICCO, той е и автор на една от най-добрите книги за PR в момента – „Световната PR революция“. Книгата бе издадена първоначално в САЩ в края на 2019 г., където постигна забележителен успех. В продължение на две седмици „Световната PR революция“ бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com и продължава да е след най-продаваните нови книги в тази област.

 „Постижението на М3 Communications Group, Inc. в конкурса на PRWeek е важно признание за професионализма ни и дългогодишния ни опит. Ежедневно работим не само за да реализираме успешни проекти за нашите клиенти, но и за да развиваме PR бизнеса в България. Повече от 25 години M3 Communications Group, Inc. следва най-високите международни стандарти и прави революция в PR индустрията“, коментира Бехар.

Конкурсът PRWeek Global Awards на едно от най-авторитетните PR издания в света, PRWeek, отличава иновативни проекти и кампании, както и PR агенции и експерти от целия свят, които налагат нови тенденции в бизнеса и следват най-високите професионални стандарти. Победителите се избират от жури, съставено от експерти в бранша.

Всички финалисти в конкурса можете да видите тук. Големите печеливши в PRWeek Global Awards 2020 ще бъдат обявени на бляскава церемония в Лондон на 19 май.

 

още от ПР и събития