Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новата коледна реклама на Apple (видео)

Тазгодишната коледна реклама на Apple е кратък анимационен филм, който цели да вдъхнови публиката с посланието "Сподели таланта си". 

Без да има диалог, филмът разказва за жена, която работи в пекарна, но подтиска творческия си дух, а има силна нужда да го изрази. Ето защо, когато меси хляб, тя го прави в интересни форми като например да прилича на кучето ѝ. В свободното си време вечер твори на своя лаптоп MacBook, принтира творбите си на хартия и ги съхранява в кутия. Веднъж обаче кучето ѝ отваря прозореца на апартамента, където живее и листата с творбите ѝ се разпръсват из града. Тя започва да ги гони из улиците, но те вече са попаднали в ръцете на хора, излезли на разходка за Коледа. Всички хора са вдъхновени и ги харесват, когато ги виждат. 

Идеята на видеото е и да насърчи интереса към новия таблет iPad Pro или лаптопите MacBook, които са подходящи за работа от твроци.

Рекламата е озвучена от оригиналната песен на младата изпълнителка Billie Eilish, за да съответства на историята, която се разгръща. 

На специално събитие на Apple през миналия месец в Академията за музика в Бруклин таблетът Pro бе представен като най-подходящата машина за създаване, изграждане, проектиране и развитие на творчески продукти. На събитието бе представено и ново приложение Adobe Photoshop, посочва сайтът Mashable. 

Ето и рекламата. 

още по темата
още от Реклама
14
Събота
Декември