Какво представлява Betway.bg бонус Boost за високи коефициенти

Manager News

В спортните прогнози ще открием, че всеки един клиент следи точно два фактора – търсенето на по-оспорвани срещи и коефициенти. Не трябва да се изненадваме, че и мнозина разглеждат наличните Betway.bg бонус предложения, които ще ни изненадат с по-добри условия и понякога средства за игра. Нека насочим вниманието си към така нареченият бетуей boost и какви са основните функции.

Много често потребителите на спортни прогнози смятат, че един бонус може да е изразен само и единствено със средства. Предложението на този букмейкър е повишаването на коефициенти за различни популярни срещи. Идеята е, че има отделна категория за завишени коефициенти, но напомняме на спортните фенове, че това не е гаранция за успех.

Отново ще трябва да обръщаме много внимание на прогнози, да се интересуваме от поведението на играчите, тяхната форма и още много други. Високият коефициент не е гаранция за успех.

Има и още една важна подробност, в секцията със завишени коефициенти на този оператор ще открием и малко по-специфични пазари, които нямат нищо общо със стандартните. Нека дадем някои примери.

Едно често срещано предложение е даден футболист да отбележи гол в следващата голяма среща и мачът да бъде спечелен. Спокойно можем да кажем, че това са два пазара – гол майстор и победа – въпреки това, коефициентът им, разгледан като единични пазари, няма да е толкова висок.

Не трябва да се изненадваме, че именно завишените коефициенти идват с някои условия, например тук няма да можем да използваме опцията за ранно изтегляне на залог. Необходима е сигурност и клиентът не може да предлага алтернативни пазари или залози на обявените. Тоест или се съгласяваме с предложенията на букмейкъра и правим нашата прогноза или просто не участваме, това са основните правила.

Кои обаче са основните спортни дисциплини, които получават интересни прогнози и завишени коефициенти? В тази секция ще открием футбол, волейбол, баскетбол и много други популярни дисциплини. Не трябва да забравяме обаче, че има много спортни фенове, които отдавна следят електронните спортове като дисциплина – те също получават специални коефициенти. Брандът се стреми да открие някои от най-интересните дербита в тази секция и това ни говори за един особен професионализъм.

Следователно отново можем да открием достатъчно добри предложения и то на всеки 24 часа, защото тази платформа е динамична и се стреми да обхване повече дисциплини. Логично е, че спортният календар не винаги може да изненада с пълен набор от предложения, но тук идеята е да има достатъчно възможности. Разбира се, докато тази секция предлага определени пазари, това не означава, че въпросната серия не може да бъде достъпна и за стандартните видове прогнози, но там те няма да бъдат завишени.

Завишаването на коефициентите в този случай трябва да ни подсказва и още нещо, тук има риск, защото букмейкърът е изчислил шансовете и ни предоставя възможност, но не и гаранция за успех. Не трябва да забравяме, че в някои случаи самият букмейкър завишава изкуствено коефициентите, за да се позволи по-висок шанс, но все пак клиентът наистина трябва да бъде отговорен.

Не случайно ще открием, че тук присъства и една много важна секция за всеки един почитател на спортните прогнози – отговорната игра. В нея ще открием, че букмейкърът отправя призив за разумно забавление, където се играе с ясната представа, че може да има и загуби. Не трябва да се изненадваме, все пак от години букмейкърите предлагат забавление и удоволствие от риска, нищо повече. Не очаквайте, че може да забогатеете бързо или да решите финансовите си проблеми, това е невъзможно. Букмейкърите не предлагат такива финансови решения.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ