Луис Енрике похвали Ювентус

Луис Енрике похвали Ювентус

Луис Енрике похвали Ювентус

Треньорът на Барселона, Луис Енрике, похвали Ювентус за класирането на италианците на полуфиналите в Шампионска лига и заяви, че имат всичко необходимо да спечелят турнира.

„Това е футболът. Планирахме да играем на високи обороти и да отправим много удари към противниковата врата, но точността ни убягна във финалната фаза на атаката”, посочи треньорът на Барса.

„Беше добър мач на два големи отбора. Свалям шапка на Ювентус. Може ли да стигнат до финал? Имат голям треньор и страхотни футболисти. Имат всичко, което е нужно да спечелиш Шампионска лига. Не трябва обаче да забравят, че в турнира и другите отбори разполагат със същото”, предупреди Енрике.

От своя страна треньорът на Ювентус Масимо Алегри похвали футболистите си за класирането на полуфиналите в Шампионска лига и добави, че това е важна стъпка към финала в Кардиф.

„Трябва да похваля играчите за това, което свършиха през този сезон. Това е крачка напред, заслужено класиране за полуфиналите след два мача с противник от топ класа. Бяхме добре подредени в отбрана, но в атака нямахме успех. Беше важна стъпка в пътя към Кардиф, където е финалът на Шампионска лига”, заяви той пред Mediaset Premiun.

„Барселона не отбелязва и в двата мача – това е нещо почти нечувано. Постоянно подобряваме играта си и футболистите трябва да знаят, че могат да станат още по-добри. Трябваше да играем по-спокойно и нападателно, но не е лесно да го направиш на „Камп Ноу”. На свой терен Барселона е друг отбор, играят много бързо с топката и само с перфектна игра можехме да ги отстраним”, допълни Алегри.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ