Новак и Йелена Джокович вече нямат коронавирус

Новак и Йелена Джокович вече нямат коронавирус

Новак и Йелена Джокович вече нямат коронавирус

Новак Джокович и съпругата му Йелена са чисти от COVID-19, десет дни след като съобщиха, че са дали положителни проби за болестта, предаде „Асошиейтид Прес“.

В официално изявление медийният екип на тенисиста потвърди, че двамата са направили повторни PCR тестове в родния си Белград, които са дали отрицателен резултат.

Сръбският спортист се оказа носител на заразата по време на организирания от него благотворителен турнир „Адрия тур“ в хърватския град Задар, след като стана ясно, че Григор Димитров, който също се включи в събитието, е болен от новия коронавирус. Ракета номер 1 на България бе обвинен лично от бащата на Джокович, Сърджан, че е провалил демонстрациите и е отказал тестове на място при пристигането си в сръбската столица. Това твърдение обаче бе опровергано от мениджъра на Гришо. Новак прекъсна турнира и се прибра в Белград където ме беше направен първия тест. Той се оказа положителен, както и този на съпругата му.

Йелена и Новак продължават да са в изолация и прекараха болестта без симптоми. Децата им Стефан и Тара са с отрицателни проби.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ