Обвиниха бразилската футболна звезда Неймар в изнасилване

Обвиниха бразилската футболна звезда Неймар в изнасилване

Обвиниха бразилската футболна звезда Неймар в изнасилване

Бразилският футболен нападател Неймар да Силва Сантос Жуниор, по-известен като Неймар, бе обвинен от изнасилване, предава Globo Esporte.

Името на жената не се споменава. Източниците обаче сочат, че предполагаемото събитие се е случило по време на престоя на Неймар в Париж на 15 май тази година. Младата жена е подала жалба в Бразилия, тъй като се е страхувала да се обърне към полицията в друга страна.
Представителите на бразилската звезда все още не са коментирали ситуацията. Бащата на Неймар, който е и негов агент обаче, заяви, че синът му наистина е правил секс с въпросната жена, но че това се е случило по взаимно съгласие.

Неймар е считан е за един от най-големите таланти в световния футбол.  През 2009 г. дебютира в професионалния футбол с екипа на Сантош, където изиграва 5 сезона. През лятото на 2013 г. е купен от Барселона, където бързо се налага като основен футболист, а след трансфера на Луис Суарес оформя страховито нападателно трио с лидера на отбора – Лионел Меси. През 2015 г. Неймар печели пет трофея с Барселона. На 10 август 2010 г. Неймар дебютира за националния отбор на Бразилия, вкарвайки попадение във вратата на САЩ. До сега има изиграни 89 мача като национал, в които е отбелязал 57 гола, по този показател едва на 26 години Неймар е третият най-резултатен бразилец след Пеле и Роналдо.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ