Стилиян Петров препоръча Бербатов за шеф на БФС

Стилиян Петров препоръча Бербатов за шеф на БФС

Стилиян Петров препоръча Бербатов за шеф на БФС

Стилиян Петров отхвърли възможността да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз на конгреса на 7 юни. Подходящ кандидат за поста според него би бил обаче Димитър Бербатов. Бившият национал по футбол направи коментара си пред журналисти в Брюксел, където участва в конференция, посветена на борбата с рака. Футболистът успя да се пребори с онкологично заболявание, което сложи край на активната му спортна кариера преди няколко години.

"Не съм аз човекът, който трябва да се кандидатира. Трябва да е някой, който живее в България, който познава българския футбол. Да е съпричастен с това, което става в момента. ", сподели той, цитиран от БНР.

"Мисля, че Митко Бербатов е удачен избор за президент на Българския футболен съюз. Той винаги е казвал, че иска да промени нещата и да покаже съвсем друго лице на българския футбол. Мисля, че има по-силни кандидати от мен. В българския футбол трябва да бъде показана визия и план за работа. Да се създаде един боеспособен екип, който няма да се поддава на напрежението и ще работи за българския футбол", обобщава бившият капитан на националите по футбол.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ