нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

„Мениджър“ тръгва по следите на смелия нов свят

Криейтив: Росен Йорданов

Там, където другите правят обратен завой, те продължават напред. Никой не е обещавал да бъде лесно, ще ви каже всеки един от героите в нашия нов проект, който стартираме от тази седмица – видео поредицата „Мениджър: Въпрос на смелост“. Той изследва дълбините на куража да започнеш бизнес от една мечта, после да растеш по-високо от мечтата, да отговаряш за съдбите на хората, които те следват, да проектираш смело света, в който и децата ти искат да живеят.

В смелия нов свят на българските предприемачи и бизнес лидери кризата удвоява възможностите, ускорява отлагани скокове в бъдещето, а Дунав е не просто втората най-дълга река в Европа, но и трасе за подводен оптичен кабел /чуйте непременно тази неразказвана досега история от първия гост в рубриката – Невен Дилков, основател и управител на българския технологичен лидер „Нетера“/.

Бизнесът не може да успее в провалени общества, казва Пол Полман, едно от големите имена в глобалното лидерство. Обществото на българския бизнес не толерира колебания и провали, ще се убедите сами от срещите, които ви очакват с участниците в „Мениджър: Въпрос на смелост“.

Всеки четвъртък, тук, на сайта „Мениджър Нюз“, на власт ще бъде духът за победа!

още от Управление