Затвори

Смелост, гордост, честност - това се иска от вас!

Снимка: Shutterstock

Какво ли вашите клиенти наистина искат от вас? Без значение каква е вашата индустрия, вашите клиенти искат повече от това да получат страхотни продукти и работещи решения. Това, което наистина искат да знаят е, че вие лично сте от този тип хора, на които могат да се доверят, за да си свършат работата. Тук са седемте неща, които те искат да видят у вас.

Независимо мислене

Клиентите искат да знаят, че ще представлявате техните интереси, дори не в собствения си финансов интерес.

Смелост

Клиентите искат да знаят, че може да разчитат да направите правилното нещо. Те очакват да им кажете, че покупката им може да е грешка. Това изисква истински кураж.

Гордост

Клиентите искат да работят с хора със самочувствието, че могат да се справят дори и с най-трудните задачи.

Креативност 

Клиентите не разполагат с време да седнат и да слушат презентации. Въпреки това, те винаги имат време за някой, който може да предефинира проблемите и да разработи работещи решения.

Доверие

Клиентите поемат риск, когато те купуват от вас. Те очакват да сте уверени и да ги уверите, че ще направите каквото е необходимо, за да ги направите щастливи.

Съпричастност

Клиентите искат да видите ситуацията от тяхна гледна точка. Те искат да разберете къде са те, как работи техния бизнес, както и предизвикателствата, пред които те са изправени.

Честност

Преди всичко, клиентите искат да бъдете честен с тях. В действителност, предходните шест стойности са изградени на основата на честността. Без честност нямате абсолютно нищо, което да предложите на всеки клиент.

..................

Джофри Джеймс за Inc.com

още по темата
още от Управление