Кои са най-полезните бетинг продукти в BETANO.BG

Кои са най-полезните бетинг продукти в BETANO.BG

Кои са най-полезните бетинг продукти в BETANO.BG

Всеки един реномиран онлайн бранд за спортни прогнози, продължава да предлага някои много специални и интересни функции за редуциране на риска. Точно такива можем да открием и в BETANO.BG и основната цел е да се предостави по-висок контрол на направените залози. Не трябва да се изненадваме от високият им брой, защото като един известен букмейкър, основният мотив ще бъде да се даде по-висок шанс на самите почитатели.

Нека обаче не забравяме и още една много важна подробност – шансът никога не означава сигурна печалба, такава няма да откриете никъде. Какви са основните бетинг функции в този бранд:

Започваме с популярния кеш-аут или още познат като ранно изтегляне на залог. Идеята е, че всеки един клиент може да редуцира риска в реално време, особено ако неговата прогноза очевидно няма да се изпълни. За да намали значително загубите, кеш-аут може да предложи затваряне на залога по време на самата среща. Не всички срещи предлагат тази опция, затова препоръчваме да обърнете внимание на общите условия. Има случаи, в които ранното изтегляне може да се направи дори и с печалба.

Възможността за пряко предаване на спорт започна да се налага все по-сериозно и да се смята за особен позитив в букмейкърските платформи. Възможно е да се гледа спорт с помощта на интерактивни анимации – тук включваме наличието на статистика, 2D анимация и друга информация. Прякото предаване ни позволява активирането на стрийм, като за целта се изисква наличието на депозит или правенето на залог. По този начин дори микропазарите – ориентирани към залози за събитие – могат да се следят по време на срещата, като за тях стриймът е наистина ключов.

Случвало ли се е да искате да обедините няколко залога на едно място? Това може да бъдат предложения като акумулаторите, но там най-често маркираме краен победител за няколко срещи. Брандът разполага с още една интересна опция – Match Combo. Тук можем да поставим залози като голмайстор, брой корнери, краен победител и др. Отново не трябва да забравяме, че за успех трябва да се изпълнят всички прогнози. Комбинирането на такива пазари автоматично увеличава и коефициентите, но нека не забравяме, че рискът също се повишава. Този букмейкър е поставил ограничение на селекциите от 2 до 7 – по-високият брой вече не е в полза на самия клиент.

Спортните фенове, които не са почитатели на толкова специфични залози, могат да използват и така наречения 0% марж. Ако никога не сте чували за тази оферта, това е възможност за маркирането на краен победител, като всеки ден се избират някои от най-интересните срещи. Обърнете внимание, че тук се предлагат футболни дербита, баскетболни мачове и хокей. Няма други спортни дисциплини, които да присъстват в тази платформа на този етап.

Обърнете внимание, че тук присъстват и така наречените мисии за спортни фенове. Това е предложение, в което букмейкърът предлага определени залози и колкото по-точни са те, толкова повече точки се трупат, като при изпълнение на мисията се предлага и печалба. Идеята е, че така операторът ще предлага залози, които ще се съобразяват с неговите лични интереси.

Истината е, че този букмейкър може да изненада с още много други бетинг оферти – най-вероятно в бъдеще ще има и други иновации за спортните фенове. Препоръчваме да се използват, защото именно с тях се редуцира значително риска. Отговорната игра също не трябва да бъде игнорирана – тук залози се правят с реални средства и преследването на невъзможни печалби изобщо не е препоръчително.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ