нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

7 съвета за страхотно представяне на интервю за работа

Снимка: Shutterstock

Без значение колко високо е самочувствието ви и колко добри са вашите комуникативни умения, интервюто за работа винаги е стресиращо преживяване.

Все пак, вие се срещате с група напълно непознати хора и няма как да знаете какво точно харесват и търсят, колкото да се подготвяте предварително.

Въпреки това, има няколко универсални начина да впечатлите интервюиращите, независимо от това кои са те и какво искат от вас.

Това са 7 съвета, които ще подобрят шансовете ви за спечелването на желаната работа.

1. Отидете по-рано от предвиденото

Когато се появите по-рано на интервюто за работа, вие показвате на интервюиращия, че уважавате неговото време и не искате да го губите със закъснения и недоразумения. Направете нужното, за да пристигнете малко по-рано от предвиденото и няма да съжалявате.

2. Представете се в най-добрата си светлина

Изглеждайте така, както бихте искали да бъдете възприети. Ако искате да мислят за вас като за стилен човек, но и професионалист на ниво, направете така, че вашето облекло да съответства на тези очаквания. Не пренебрегвайте влиянието, което външният вид има при създаването на първо впечатление.

3. Изключете телефона си

Вместо да оставяте телефона си на безшумен режим, по-добре е да го изключете напълно, за да не се изкушавате тайно да го използвате по време на интервюто.

още от Техники за успех