нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Samsung изпраща новия си смартфон в Космоса

Снимка: Samsung

Южнокорейската корпорация Samsung изпраща модела си Galaxy S10 5G на ръба на атмосферата и приканва потребителите да си направят първото космическо селфи. Въпреки част от техническите проблеми, от които някои се оплакват, кампанията за промотирането на новия флагман не търпи отлагане.

Два смартфона ще отлетят на височина около 20 км от земната повърхност, с помощта на високотехнологичен балон, за да бъде демонстрирана издръжливостта им в екстремни условия. Първото космическо селфи ще си направи моделът Кара Делевин, следвана от футболиста Златан Ибрахимович. Веднага след това на всеки три секунди ще бъде показвана по една снимка, изпратена от потребители в реално време.

Услугата ще стане достъпна най-късно до края на октомври и е част от празненствата за 50-годишнината от създаването на компанията, както и 10-годишнината от пускането на първия смартфон от серията Galaxy. За вдъхновяващата активация от Samsung са си партнирали с креативната агенция Bartle Bogle Hegarty Лондон и студио Unit9.

още по темата
още от Криейтив